Сваляне на имунитета на Ахмед Доган
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the person who wrote it.
Едно не ми е ясно, предполагам че и на много хора в България: от какъв зор се допускат турски партии, турски малцинства, новини на турски по централната телевизия? Като живеят в тази държава, ще говорят на български, ще гледат българска телевизия и ще имат български имена, или да заминават към Турция или откъдето се пишат, че са. Елементарно е за разбиране!
Re:
Първата и най-проста и лесна като за начало крачка която можем да направим е да гласуваме за АТАКА на предстоящите избори.Всеки говори за Волен Сидеров че бил психопат и ненормалник ,а аз мисля точно обратното.Просто му е писнало на човека от тези мюсюлмани гнусни да ни съсипват ценностите и държавата. Той си отстоява мнението и се бори за чиста България ,както и всеки един от нас го прави по един или друг начин ,но там е разликата, че той има власт да се покаже пред камери и парламент и да го чуят и видят много хора ,а ние си протестираме мирно по домовете и никой не разбира за нас и нашето мнение.Можем да променим това с броя на хората гласували за АТАКА. Нека видят ,че в България народът не спи !
Re:
ШО НЕ ВЗЕМЕШ Да се КАЧИШ НА ЛЕТЯЩАТА ЧИНИЧ НА АХМЕД ДОГАН И ДА ХОДИШ В ТУРЦИЯ?
http://www.peticiq.com/2012
Болшинството от турците са трудолюбиви и за жалост трябва да кажа, по-свестни от българите, като цяло. Но Ахмед Доган вреди колкото всички цигани.
Re:
#63: Човек от народа и за народа! -
Да, много си прав. Но ВСЕ ПАК нали не предлагаш гражданска война? Затова просто трябва да се гласува умно, с малки компромиси. Ето например Борисов - да, не е светец. Но повечето от нещата, които прави, ми харесват.
Доган да мре кат пес !!!
| This discussion has been closed. |