Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Чл. 44. (1) Гражданите могат свободно да се сдружават.
(2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.
ПАРТИИ КАТО АТАКА И ДПС НЯМАТ РАБОТА ВЪВ ПАРЛАМЕНТА ТЪЙ КАТО НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА,И КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД НЕ ЗНАМ КАК ДОПУСКА ПОДОБНИ ФОРМИРОВАНИЯ,РАЗДЕЛЯЩИ НАРОДА НА ВЕРСКА ОСНОВА,И ПРЕДИЗВИКВАЩИ РАСОВИ КОНФЛИКТИ!Чл44/2 е нарушен !!!
Re: Загазили
ами какво да кажем пък ние мюслюманите и на нас не е омразнало всяка сутрин в неделя , като се предполага ,че е почивен ден да ни буди църковната камбана, но няма как ще я слушаме...
Re:
Напълно си прав - и двете партии трябва да бъдат забранени, а при съпротива от страна на техните водачи, членове и симпатизанти - да се приложи цялата строгост на закона.
Две неща са безкрайни - човешката простотия и вселената. А дори не съм сигурен за вселентата. - А.А.
Да приемем, че Вие за себе си Сте си прав /за всички нас, останалите, не Сте./. А какво ще стане утре, когато "турцуте" се вдигнат срещу нас, за да си търсят правата? Какво ще стане, когато заради Вашата безкрайна простотия бъде погубен /български, нали е много важно да се уточни х.Х/ човшки живот? Какво ще стане, когато някое от всички малцинства, които Вие така упорито потъпквате, се вдигне на бунт? Ще Ви кажа какво ще стане... Гражданска война в 21-ви век. В която ще загинат стотици Българи. Това ли целите? Надявам се, че не!
Вашите нацистки ценности нямат място в нашето време, нито в нашата държава /Хитлер УМРЯ, стига толкова!/. Ние се борим със зъби и нокти да бъдем приети от света като една заслужаваща уважение страна, а Вашите действия потъпкват всички НАШИ усилия. Имам чувството, че от сутрин до вечер се чудите как да изложите България... Срам и позор!
Но нека не се заблуждаваме, българи! Проблемите ни далеч не свършват с тази Мижитурка! Докато Бойко ни е премиер така или иначе ще ни се смее цял свят.
Че няма да има последствия, няма да има. Но дано това да ни е за урок на Нас, народа!
Аз съм родена Българка и цял живот съм била горда от това, но в такива моменти ми иде да потъна в земята от срам... Точно заради такива хора аз лично скоро се изнасям от собствената си родина. Така ще направят и много други хора. И да видят после всички "националисти" как ще бъдат оправлявани от "турци" и "цигани", защото други просто няма да са останали.
Призовавам всички вас /няма как да стане, защото българският народ не е единен народ/ да се вдигнем и просто да отидем 100.000 човека и да изнесем прасетата и говедата от парламента! ... хах, хубаво е човек да си мечтае.
Толкова от мен. И Българио, дупе да ти е яко!
..
Ще има ли полза от това? В нашата държава гласът на хората е глас в пустиня ...Нищо, че сме ''демократични'' ..всъщност някой знае ли какво всъщност би трябвало да бъде..
Нацистите НА САПУН
Леле майко мила!!! Надявам се да Сте направили опит да се пошегувате...
...
Е това вече на нищо не прилича!
Досега писах коментар за толерантността и как НИЕ българите трябва да уважаваме правата на малцинставата... И сега виждам такъв безумен коментар. Да, ще слушате камбаната и хоро ще играете... Ако ние ще сме толерантни, защо вие да не сте?!
Re: ГЛУПОСТ
GLEI SI RABOTATA VE TUKA E NASATA RODINA STE SLUSAME VOIA TI NEMOJES DA KAJES NIE SME PRIMER ZA ETNICESKA TOLERANTNOST VAV CELIA SVIAT
Към 691
#691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Хех, ами точно законът, в случая наредбата на общината забранява високоговорителите за обществени прояви, още повече като в случая - всеки ден.
Защо се нарушава наредбата на общината? Нали сме щели да бъдем равни?
Защо се пренебрегват дългогодишните оплаквания от хората по този повод?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Загазили
Ако църковния звън ти пречи иди в Турция или АФганистан и т.н.
Re:
Живеем в 21 век в България..Не през 30 те години на миналия век в Германия.
| This discussion has been closed. |
Re:
#699: -
bravo na teb prav si