СТОП НА НЕКОРЕКТНОСТТА!!!
Свържете се с автора на петицията
СЛЕД ПОДПИСВАНЕ НА ПЕТИЦИЯТА ПРОВЕРЕТЕ ПОЩАТА СИ,ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОДПИСА!
Дано до всяко добро същество,застане поне още едно...и още едно..!
petitiqta uvajaemi priqteli e mnogo tochna, no e mnogo po vajno da ima polojitelni rezultati ot neq.
Ето кой работи и поддържа икономиката на гърчетата - емигрантите, между, които и много български граждани...
✋ СТОП!
ще се радвам да се постигне нещо,макар,че аз почти не се надявам на техните мечешки услуги
Тема
Достатъчно до днес им напълнихме джобовете.
Re: Боклуци!!!
Ако са Българи,маменцето им ше еба...
Лапат парите на деца и сиромаси.... Само бой до смърт мамицата им...
Тук в Гърция има страшно много жени от България,които обгрижват възрастни хора,но за съжеление аз незнам поне една от тях да има трудов договор.Да не говорим за "фирми " посредници,които след като вземат комисионната изобщо не ги интерисува какво става с теб и при какви условия работиш.
Re: Re: peticia
Когато съберем необходимите подписи, не по- малко от 1000- тогава ще допълнем в самата петиция инстанциите до които ще бъде отправена веднага. Съображенията ни са основателни и не подлежат на други подобни въпроси. Благодаря ви, за разбирането.
Аз платих 250 евро,но нито разписка,нито договор ми дадоха.Затова подписвам тази петиция!
АКО Е ПРИЛОЖЕН ТОЗИ ЗАКОН ТО В ВСИЧКИ ГРАФИИ ЗА РАБОТА ДА ГО ИМА ЧЕРНО НА БЯЛО ИНАЧЕ ВСИЧКОЕ ФАРС
Re:
Докато има овце, ще има вълци!!! Законът е написан и го знаят много добре, но се спотайват пред незнаещите правата си. Не е луд който яде баница, а този който му я дава!!! Осъзнайте се и си търсете правата. Всички заедно- МОЖЕМ!!!
| This discussion has been closed. |