ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО


Гост

#177

2015-04-05 20:46

''Бившият финансов съветник на президента Роналд Рейгън Пол Робъртс пред ФОРУМНЮЗ: САЩ си купиха България

Ето истината. България не е свободна страна,  населението й са роби на световната мафия и убийците нато  и експлоататорите от ес...Вече и американците ни го казват...време е да се събудим - стига робство , гурбети, мизерия. безпросветност..

"



Гост

#178

2015-04-05 22:57

''- Господин Робъртс, кои са групите, които действително управляват САЩ? Кой е най-влиятелният субект от тях?

– Съединените щати не са демокрация. Те са олигархия. САЩ се управляват от няколко мощни икономически групировки с частни интереси. Най-важните са: военният сектор/секторът за сигурност, Уолстрийт и мегабанките, израелското лоби, агробизнесът (например Монсанто) и добивните индустрии (енергетиката, минното дело, дървеният материал). Тези заинтересовани групи разполагат с големите пари и осигуряват основата част от средствата за политическите кампании на кандидатите за Конгреса и президентския пост. Тези, които бъдат избрани, са задължени да следват интересите на групите, платили за политическите им кампании, а не тези на избирателите. Ето защо американското правителство редовно прави неща, за които няма политическа подкрепа. То служи на тези, които назначават длъжностните лица на държавни позиции. Роналд Рейгън беше последният президент, който имаше някаква свобода от групировките с частни интереси. Рейгън нямаше пълна такава, но имаше някаква. Това беше така, защото той имаше зад себе си движение от обикновени избиратели, които го подкрепяха политически. Парите не бяха единственият фактор. Освен това Рейгън бе по-възрастен и идваше от по-стари времена. Неговото виждане беше, че президентът е авторитетна фигура и действаше според това разбиране. Той не позволяваше хората да му казват какво да прави, поне не при всякакви обстоятелства.''

Eto oshte info. Tova vsichki si go znaem, no vse pak... ysno e, che us ne sa nikakva demohhhraziya, kakto i Bulgaria ne e... prosto se laje naselenieto i zaribyava, za da go eksploatirat i pravyt milioni na garbovete na horata...Pone v drugite darjavi ima po-dobri coz. pomoshti, dokato v Bulgariq ypravlyavashtite  se gavryat s horata. kak s 300 lv zaplata, shte plashtash 300 lv toplo/tok. zabolechenie hrana po evropiski zeni.. 


Гост

#179

2015-04-05 23:28

''- Какъв смятате ще бъде ходът на Путин предвид факта, че вече открито се говори за Трета световна война? Има ли мирен изход?

– Единственият начин да се избегне Трета световна война е някои или всички страни членки на ЕС, особено Германия, да напуснат НАТО. Без тази организация, която прокарва политическо и „законно“ покритие и стратегическа точка за американските сили да поставят себе си на руските граници, не би трябвало да има заплаха от война. НАТО е отговорна за заплахата от война. Като неин член България ще бъде отговорна за своето собствено унищожение. Нито една държава член на Алианса няма самостоятелна външна политика. Политиците в тези страни се контролират от Вашингтон. Европейската политика е политиката на Вашингтон. Европейските политици обслужват интересите на Америка, а не тези на народите си.'' More info on the subject...Paul is right;)))

 

Гост

#180

2015-04-07 14:20

Да не се позволи България да се въвлече в братоубийствена война. Неутралитет. България вън от нато и ес - нищо хубаво не сме видели от тях последните 26 год. и още по-лошо ще бъде, ако не се махнем... Да се гласува, но външната и вътрешна върхушка не желае да чуе гласа на народа на тази земя - Глас народен, глас Божи!


Гост

#181

2015-04-09 14:57

Как може ес да е добра и справедлива организашия, след като е разделила членовете си на 3 ешалона - богати, средни и бедни, и разбира се, най-безцеремонно ни е поставила на последно място в последния 3 ешалон??? Само това трябва да ни говори нещо, а то не е само това. Следващите 10 год ес планира да раздели икономиката си като най- добрите работи високи технологии и заплати и пр. даде на страните от първия ешалон и малко на втория. третия ще се поддържа беден и там ще се развиват предимно ниско платени, дейности, които не се нуждаят от висока квалификация, Тази инфо изтече преди 1-2 год Един честен икон. експерт от Италия я съобщи...


Гост

#182

2015-04-14 14:13

За съжаление България, вече е въвлечена и обречена. В центъра на София се строи голям и луксозен хамерикански военен щаб, от който ще бъдат координирани военните действия на интермафията, за унищожаване на Русия...депутатите на България са го били решили;((( с мнозинство...срещу желанието на народа.. Първите бомби ще бъдат към този център, вече е много верочтно да има 'специално'наблюдение, както се прави в тези случаи -  те са едни от първите мишени, за да се унищжават мозъчните центрове на атаките, макар че това са безмозъчни центрове- всеки, който организира война е сатана, който мисли само за собствените си облаги и интереси...Да се помолим за Родината всички - вътре и вън... за да има къде да се завърнем един ден, ако решим:((((


Гост

#183

2015-04-25 11:41

За съжеление България си отива защото има Вербувани хора като вас. Ако не беше НАТО вашета златна Русия отдавна да е започнла подобни воедни деиствия в България. Не трябпва да излизаме. Които икса да излиза за мен е платен трол на руснаците с цел съсдаване на "ревулициони" руски групировки и война в България. Нека да строят защото българско правителство не може да си позволи да инвесрира в войскта като и вие.

 


Гост

#184

2015-04-27 16:05

"Които икса да излиза за мен е платен трол на руснаците с цел съсдаване на "ревулициони" руски групировки и война"

то тогава по същата тази "логика", който не иска да излиза от империалистическия нато е платен трол на американците:))) Те поне можеха да платят на някой друг, който  да пише по-правилен български:))))


Гост

#185

2015-06-28 15:06

И аз ще се подпиша за излизане,защото неискам америка(нарочно с малка буква),която управлява Европа да продължава да разпространява гнусните си пипала и в малка държава като България.Подкрепяйте се,помагайте на човек в нужда винаги,да се обединяваме и нека да вървим напред.---Един за всички,Всички за България!!!---

f

#186 Re:

2015-10-10 00:41

#1: -  

 Кой е против? Нещастници като вас, боклуци.


Гост

#187

2015-10-11 18:47

''Кой е против? Нещастници като вас, боклуци.''Поне 80% от Българския Народ е против нато и много са също така против ес:))) Почти всички хора, с които говорим, са недоволни от стандарта на живот, особено след като България влезе в нато и ес.. Как можеше да си в ес, да купуваш по техни цени, а да получаваш една малка фракция от техните заплати и да ходиш да им слугуваш пак за малко пари в техните страни... Да не говорим, че много туристи не идват по морето заради военните учения и несигурност..има и още много причини хората да искат да са вън от нато и ес. Живота в държави, които не са в нато и ес е много по-добър и стандарта много по-висок от българския и изобщо от страните, които са в ес и нато:)))


Гост

#188

2015-11-25 19:08

Аз съм за България, без НАТО и ЕС. Не ми се иска децата ми да живеят под робството на някакви извратени джихадисти, които ни насажда ЕС, достатъчно са били 500 години на нашите прадеди под турското робство. Стига вече!!! България само за българите!!!!!


Гост

#189

2015-11-25 22:33

Незабавно излизане, от фашистката организация. България само губи от членството си. Срам, и позор за българската, история, държава, и етнографско положение. Правителството на България трябва да се осъди. Господ да пази България.


Гост

#190

2015-11-25 22:44

Защото от както България е в Европейският съюз народа и държавата като цяло губи. Плащаме такса за да сме членове в съюз който ни налага колко продукция да изнасяме. Това го няма никъде по света. Америка съобразява ли се с някого колко, къде и на кого да изнася?

Гост

#191

2015-11-26 15:21

Защото нямаме никаква полза от НАТО и ЕС! Сасипаха ни армията , съсипаха ни индустрията и промишленоста!Младите и интелигентни хора за които държавата е вложила милиони за образованието им , останаха без работа и бяха принудени да напуснат Родината си ! пОДХВЪРЛЯТ НИ ОТ ВРТЕМЕ НА ВРЕМЕ ПО НЕЩО , КАТО НА ПРОСЕЦИ И СЕ ДЪРЖАТ С НАС КАТО 3-ТА КАТЕГОРИЯ ХОРА, НЯМАМЕ НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО И СУВЕРИНИТЕТ, Подписвам , защото не искам да членуваме в най-голямата терористична организация !!!

Гост

#192

2015-11-26 16:12

НАТО -Е РАВНОЗНАЧНО НА ТЕРОРИСТИ!!!

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2015-11-26 16:41



Гост

#194

2015-11-26 18:18

Za6toto tezi ,koito ni nabutaha v tezi suizi ni prodadoha i bez trideset sreburnika.Susipaha ni vsi4ki. Prokleti da sa!
Християн

#195

2015-11-26 18:35

Подписвам се в тази петиция, защото виждам, че членството на България в тези две организации не ни донесе нищо добро.


Гост

#196

2015-11-26 20:36

Защо подписахте тази петиция?Не искам терористи и лъжци, като НАТО.

Гост

#197

2015-11-27 08:22

Глас в пустиня!

Гост

#198

2015-11-27 08:31

Винаги съм споделяла това мнение.

Гост

#199

2015-11-27 09:55

Успех! Мислите ли че с петиция във Фейсбук ще се постигне нещо. 


Гост

#200

2015-11-27 10:59

НАТО е инструмент на сатаната за изпълнение на доктрините "Златен милиард"/Привеждане числото на хората до 1 милиард,останалите подлежат на унищожение/ и "Управляем хаос",което видяхме с арабската есен.....ЕС е сдружение на сатаната,прикритата доктрина на който е хомосексуалността,педофилията и кръвосмешението,като помощни средства за осъществяване на доктрината "Златен милиард"......