Въведете купони и гратис тестване в България! #българияискакупони #bulgariawantscoupons #bulgarienwillcoupons

Целта на петицията е да се обърне внимание на проблема, че в България няма достатъчно възможности за спестяване. Искаме да бъдат въведени купони (coupons) и продукти от типа кешбек, както има в Германия и САЩ.

Купоните може да са дигитални и/или хартиени, но да дават възможност за допълнително спестяване от поне 20%. Искаме повече приложения за спестяване и купони, които да бъдат давани директно от производителите.

Кешбек са промоционални продукти, които имате право да си купите в магазина и да тествате безплатно, като след това отивате да посочения уебсайт, въвеждате си банковите детайли и получавате сумата, която сте платили, обратно.

Искаме да бъдат предоставени платформи, в които да си даваме мнението относно продукти, които в замяна да получаваме безплатно, както има на Запад.

Имайки предвид, че големите вегири хранителни магазини и дрогерии са немски и прилагат тези промоционални програми в Германия, не виждам защо това да не може да бъде направено и тук.

 

#българияискакупони #bulgariawantscoupons #bulgarienwillcoupons

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Иванна Иванова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...