БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА ОТ ХРИСТА БОГА, АКО ЗАБРАНИМ АБОРТА ЗАВИНАГИ

 

В ИМЕТО НА

ГОСПОДА НАШЕГО ИИСУСА ХРИСТА

С УПОВАНИЕ НА СВЕТИ ЙОАН РИЛСКИ – ИЗБРАН ОТ БОГА ЗА АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ НА ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ

В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И В ИМЕТО НА НЕЙНОТО СПАСЕНИЕ

 ДА СПРЕМ АБОРТИТЕ И ДА ГИ ЗАБРАНИМ НАПЪЛНО И ЗАВИНАГИ СЪС ЗАКОН

 ЗАЩОТО БЕЗ ТАЗИ ЗАБРАНА СЕ ОБРИЧАМЕ НА ГИБЕЛ

 

До всички български акушер-гинеколози

с горещия призив: спрете клането на невинните българчета в българските утроби, твърдо отказвайте и връщайте майките, искащи смърт за детето си

До всички заченали българки

с горещия призив: не предавайте на смърт даденото ви от Бога дете, не погубвайте живота – нито неговия, нито вашия, родете го и заедно с баща му го отгледайте с любов, изберете живота вместо смъртта

До всички български държавници

с горещия призив: забранете „аборта“ в родината ни със закон и за вечни времена, защото такава е волята Божия

До всички българи в България и навсякъде по света

с горещия призив: да прекратим завинаги избиването на милиони деца в утроба, защото така ще станем свободни от нашето най-голямо всенародно злодеяние пред очите на Бога в последните времена, ще спрем да отхвърляме милионите младенци, които Бог прещедро ни дарява, ще се откажем да загърбваме Господа на нашето спасение, ще свърши нашето стопяване, и ще престанем да се обричаме на гибел!

Тук няма нищо преувеличено, защото точно според нашите акушер-гинеколози през последните 60 години у нас са извършени между 5 и 6 милиона убийства на български деца в утробите на майките им! Освен това (според един куп наши и световни изследвания) се оказва, че в последно време ние, българите, търпим страшен демографски срив, имаме чудовищен отрицателен прираст, намаляваме така стремително, че сме застрашени от пълно заличаване от лицето на земята към края на века или началото на следващия, в случай, че продължим да се стопяваме с все същата шеметна бързина. Нима не е пределно ясно, че точно тези милиони убийства на наши неродени деца са главната причина за опасността да погубим сами себе си като народ?!

До всички българи:

Вярвам, че България ще бъде спасена от Спасителя, ако ние, българите, забраним „аборта“ със закон за вечни времена. Нека всички, които обичаме България и искаме да бъдем многодетни, благословени и спасени от Христа Бога и Спасителя, да го докажем с имената си в тази подписка!