Без глоби за тъмни стъкла! Без спиране от движение!

Свободата е първото нещо, с което хората идваме на този свят и с което си отиваме от него. Всеки има различно хоби, влечения и занимания. Едно от тези хобита е тунингът на колите, включващ затъмняване на стъклата. За мнозина шофирането е кошмар, за други най- голямото удоволствие. Колата е като домът- трябва да се чувстваш добре, сигурен, защитен и доволен. Така както всеки може да декорира домът си, така трябва всеки да има правото да декорира сам своето МПС. Жалко е, че затъмняването на стъклата го превърнаха в нещо ужасно и забранено, само защото забраната не важи за "всички", а за останалите се превръща в нарушение. Ако само на определени хора е позволено да носят тъмни слънчеви очила, останалите винаги ще бъдат в нарушение, когато искат да се скрият от слънцето, или да се чувстват модерни, или просто искат да носят тези очила, защото не убиват и не нараняват никого! Има хиляди нарушители без затъмнени автомобилни стъкла! Правят ли те затъмнените стъкла нарушител и застрашават ли нечий живот или това е просто още една опция за писане на фишове и глоби на тунинг любителите?! Излишно е да се споменават периодичните промени в ЗДвП- разрешава се затъмняването, забранява се затъмняването, отпред, отзад! Точно тази свободата на избор не застрашава ничий живот! Така както всеки има правото да решава как да изглежда и да се облича на улицата, така трябва да решава и какво да кара на пътя! Без глоби за затъмнение стъкла! Без спиране от движение за затъмнение стъкла! Без глоби за предно и задно челно, както и предни и задни странични! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Dark Freedom да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )