Без глоби за тъмни стъкла! Без спиране от движение!

Свободата е първото нещо, с което хората идваме на този свят и с което си отиваме от него. Всеки има различно хоби, влечения и занимания. Едно от тези хобита е тунингът на колите, включващ затъмняване на стъклата. За мнозина шофирането е кошмар, за други най- голямото удоволствие. Колата е като домът- трябва да се чувстваш добре, сигурен, защитен и доволен. Така както всеки може да декорира домът си, така трябва всеки да има правото да декорира сам своето МПС. Жалко е, че затъмняването на стъклата го превърнаха в нещо ужасно и забранено, само защото забраната не важи за "всички", а за останалите се превръща в нарушение. Ако само на определени хора е позволено да носят тъмни слънчеви очила, останалите винаги ще бъдат в нарушение, когато искат да се скрият от слънцето, или да се чувстват модерни, или просто искат да носят тези очила, защото не убиват и не нараняват никого! Има хиляди нарушители без затъмнени автомобилни стъкла! Правят ли те затъмнените стъкла нарушител и застрашават ли нечий живот или това е просто още една опция за писане на фишове и глоби на тунинг любителите?! Излишно е да се споменават периодичните промени в ЗДвП- разрешава се затъмняването, забранява се затъмняването, отпред, отзад! Точно тази свободата на избор не застрашава ничий живот! Така както всеки има правото да решава как да изглежда и да се облича на улицата, така трябва да решава и какво да кара на пътя! Без глоби за затъмнение стъкла! Без спиране от движение за затъмнение стъкла! Без глоби за предно и задно челно, както и предни и задни странични!

С подписването си упълномощавам Dark Freedom да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.