Построяване на модерно баскетболно игрище в квартал Света Троица


Здравейте, аз съм Д-р Ваньо Везиров и от 20 години живея в Ж.К. Света Троица. От около 10 години спортувам активно. Моят любим спорт е баскетболът и през цялото това време не съм спирал да играя. Баскетболът ме научи на дисциплина и отборна игра. Именно по тази причина със съмишленици основахме групата "Света Троица Баскет", която наброява вече повече от 50 души, с които спортуваме активно. Всяка седмица през лятото се събираме в някое от училищата или градинките където условията за игра са крайно неподходящи.
Молим Ви, да ни подкрепите, за изграждането обособено баскетболно игрище в квартал Света Троица, която да е оборудвана с подходяща настилка за баскетбол, заграждения и осветление за нощно полозване.Планираме подписката да представим пред кмета на район Илинден.Благодаря!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам д-р Ваньо Везиров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...