Построяване на модерно баскетболно игрище в квартал Света Троица

Здравейте, аз съм Д-р Ваньо Везиров и от 20 години живея в Ж.К. Света Троица. От около 10 години спортувам активно. Моят любим спорт е баскетболът и през цялото това време не съм спирал да играя. Баскетболът ме научи на дисциплина и отборна игра. Именно по тази причина със съмишленици основахме групата "Света Троица Баскет", която наброява вече повече от 50 души, с които спортуваме активно. Всяка седмица през лятото се събираме в някое от училищата или градинките където условията за игра са крайно неподходящи.

Молим Ви, да ни подкрепите, за изграждането обособено баскетболно игрище в квартал Света Троица, която да е оборудвана с подходяща настилка за баскетбол, заграждения и осветление за нощно полозване.

Планираме подписката да представим пред кмета на район Илинден.

Благодаря!

С подписването си упълномощавам д-р Ваньо Везиров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.