Затваряне на ветеринарна клиника “101 любимци” Овча Купел, София

Подкрепям петицията в социалните мрежи за закриване на ветеринарна клиника 101 ЛЮБИМЦИ - София поради престъпна некомпетентност!
След поставена годишна ваксина В КРАЧЕТО в същата тази клиника на напълно здраво, 4 годишно куче, енергично и силно сега изглежда така - парализирано , не може да се движи, да яде и пие вода, страдащо и измъчено животинче!
“ д- р Тодорова” преценила по необяснима за нас и за всички ветеринарни лекари , с които се свързахме след случая да постави ваксината в крачето , два часа след което кучето се почувства зле, виеше от болка , не спа и не яде , на следващия ден не можеше и да се движи и се наложи да бъде хоспитализирано по спешност!
Възмутен съм и бесен от тая клиника!😡A3CB6B3C-ADD8-459C-A257-DE39D513513A.jpeg

С подписването си упълномощавам Благовест Петров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.