Затваряне на ветеринарна клиника “101 любимци” Овча Купел, София

Подкрепям петицията в социалните мрежи за закриване на ветеринарна клиника 101 ЛЮБИМЦИ - София поради престъпна некомпетентност!
След поставена годишна ваксина В КРАЧЕТО в същата тази клиника на напълно здраво, 4 годишно куче, енергично и силно сега изглежда така - парализирано , не може да се движи, да яде и пие вода, страдащо и измъчено животинче!
“ д- р Тодорова” преценила по необяснима за нас и за всички ветеринарни лекари , с които се свързахме след случая да постави ваксината в крачето , два часа след което кучето се почувства зле, виеше от болка , не спа и не яде , на следващия ден не можеше и да се движи и се наложи да бъде хоспитализирано по спешност!
Възмутен съм и бесен от тая клиника!😡A3CB6B3C-ADD8-459C-A257-DE39D513513A.jpeg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Благовест Петров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...