Облекчаване и редуциране на материала в матурите за 7 клас 2021година

В резултат на намалените часове от дистанционно обучение учениците от 7 кас са загубили между 6 и 8 учебни часа по български език и литература и математика. Обстоятелството лоша интернет връзка и комуникация също допринасят за некачествено преподаване. В резултат на това в редица столични училища към средата на м.май на  седмокласниците все още не са преподадени 2-ма или 3-ма автори и техните произведения, които ще влязат в материала за матурите. Материалът по математика също бе преподаван много бързо. Всичко това е предпоставка за недостатъчно и незадълбочено усвояване на материала за матурите. Подпишете тази петиция и така да се даде гласност на проблема ! В случай, че набере масоа подкрепа , тази петиция би могла да бъде изпратена до МОН и Омбудсмана на Република България. 

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Анета Здравкова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...