“Паника” на МБТ вместо “Мила Родино”

Химнът на България "Мила Родино" с автор, българския композитор, Цветан Радославов (1863г.-1931г.) винаги ще остане част от историята на държавата с характерните за времето на написване традиции и обичаи.
Като пълноправни членове на ЕС, НАТО и вече Шенген, наш дълг е химна да служи като напомняне за новите западно-европейски ценности, зад които стоим всеки ден, всеки час, навсякъде. 
Именно, поради горенаписаното, уместен химн на Република България, предвид геополитическите промени и нововъведения, би бил "Паника"(Александър Пашалиев, Борис Марков, 2018г.)
Песен, която е олицетворение на динамичните и дори "плашещи" времена в които живеем, белязани от пандемии, финансови и демографски кризи, разделение, и хора живеещи в състояние на аномия.
Единствено "Паника", със своя нихилистичен характер, може да обедини населението на Република България и да подтикне към крачка напред от вече закостенялата ценностна система.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Мартин Топалов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...