Защита на кучето от подлеза на Метростанция Люлин

До СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ

До РАЙОН ЛЮЛИН

Уважаеми дами и господа,
Категорично се обявяваме в защита на кучето, обитаващо подлеза на Метростанция Люлин повече от 10 години. То е емблема на тази метростанция. Стотици хиляди хора го познават и му се радват. Кучето никога не е проявявало агресия. Вече е много възрастно и опитът Ви да бъде прогонено от подлеза на метростанция Люлин, който е приело за свой дом, за него е равносилно на смърт.
Поради това любезно и настойчиво молим да премахнете ограждението до магазина в подлеза на Метростанция Люлин. Ограждението е поставено с цел кучето да не може да лежи в подлеза, което определяме като проява на нехуманност към животното. Настояваме преградата да бъде демонтирана и да ни дадете разрешение на нейно място да поставим топло кучешко легло и/или кучешка къщичка.
Очакваме Вашето цивилизовано решение!
С уважение,
гражданите и гостите на София

С подписването си упълномощавам Анжелика Динкова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.