Възстановяване водоподаването на чешма в парка пред хотел Рим/Централен плаж във Велинград.

По предписание на РЗИ от 1.6.2021г. следва да се извършат спешни хигиенни мероприятия относно подобряване качеството на водата със срок до 30.6.2021г. Извършването им е възложено на кмета на гр.Велинград.  На 8.7.2021г. РЗИ извършва проверка на чешмата и установява, че към този момент водоподаване няма. До днешна дата-една година след крайния срок на извършване на хигиенните мероприятия водоподаване няма и чешмата  е нефункционираща. 

Подписката е за граждани на Велинград, които искат чешмата отново да е функционираща и преминала хигиенни мероприятия, годна за употреба. Настоящата подписка ще бъде адресирана до Кмета на гр.Велинград за предприемане на нужнитв действия. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Hristina Koemdzhieva да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...