Възстановяване водоподаването на чешма в парка пред хотел Рим/Централен плаж във Велинград.

По предписание на РЗИ от 1.6.2021г. следва да се извършат спешни хигиенни мероприятия относно подобряване качеството на водата със срок до 30.6.2021г. Извършването им е възложено на кмета на гр.Велинград.  На 8.7.2021г. РЗИ извършва проверка на чешмата и установява, че към този момент водоподаване няма. До днешна дата-една година след крайния срок на извършване на хигиенните мероприятия водоподаване няма и чешмата  е нефункционираща.

Подписката е за граждани на Велинград, които искат чешмата отново да е функционираща и преминала хигиенни мероприятия, годна за употреба. Настоящата подписка ще бъде адресирана до Кмета на гр.Велинград за предприемане на нужнитв действия.

С подписването си упълномощавам Hristina Koemdzhieva да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.