Възстановяване водоподаването на чешма в парка пред хотел Рим/Централен плаж във Велинград.

По предписание на РЗИ от 1.6.2021г. следва да се извършат спешни хигиенни мероприятия относно подобряване качеството на водата със срок до 30.6.2021г. Извършването им е възложено на кмета на гр.Велинград.  На 8.7.2021г. РЗИ извършва проверка на чешмата и установява, че към този момент водоподаване няма. До днешна дата-една година след крайния срок на извършване на хигиенните мероприятия водоподаване няма и чешмата  е нефункционираща. 

Подписката е за граждани на Велинград, които искат чешмата отново да е функционираща и преминала хигиенни мероприятия, годна за употреба. Настоящата подписка ще бъде адресирана до Кмета на гр.Велинград за предприемане на нужнитв действия. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Hristina Koemdzhieva да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )