Петиция за военен неутралитет на Република България и за излизане от ЕС и НАТО

Мили сънародници, създавам тази петиция с надеждата всеки да си каже мнението относно намесата на България във външнополитическите отношения на други страни и относно изгонването на руски посланици и връщането на български  консули от Екатерининбург. Създавам петицията, защото не съм съгласна на българска територия да се водят спорове между велики сили (както по-рано се е случвало) и ние да сме потърпевши за пореден път. Вярвам, че малката ни държава от малко на брой болни хора, не е държавата фактор в международните отношения и никога няма да бъде. Вярвам, че ако обявим пълен неутралитет и излезем от НАТО и ЕС ние ще си гарантираме пълна свобода за нас и за нашите деца. Гласувайте с разум и съвест! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Стефанка Иванова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...