ПРОМЯНА ИМЕТО НА СЕЛОТО ОТ,, ДЪБОВИЦА’’ НА ,,ШЕХОВО’’

Името на нашето село Шехово е променено на Дъбовица през 1978 година, без да е взето мнението на местните жители.Новото име е безлично и не се приема от хората свързани със селото. Село с името ,,Шехово” беше едно в България, а с наименование започващо с ,,Дъб...” са шестнадесет села

С настоящото ПРЕДЛОЖЕНИЕ за пореден път поставяме въпроса за промяна името на селото, което се желае от всички жители дали подписа си и в предишни подписки. 

   Умоляваме Президентството за вземане на РЕШЕНИЕ със следния текст:  ,, СЕЛО ДЪБОВИЦА,ОБЩИНА СУНГУРЛАРЕ, ОБЛАСТ БУРГАС, СЕ ПРЕИМЕНУВА НА ,, ШЕХОВО’’

Моля да подпишете настоящата петиция, за да осъвременим поредното си искане. Шехово е българско име, датиращо от 1654г по времето когато селото ни е било християнско, едно от 5-те най-многолюдни села в областта.


Фейсбук група "Шехово", инж. Кольо Калъпов    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Фейсбук група "Шехово", инж. Кольо Калъпов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )