Обявяване на Петър Хубчев за предател и враг на ПФК ЛЕВСКИ

С поведението си Петър Хубчев нанесе морални, финансови и имиджови вреди на ПФК ЛЕВСКИ. Делото, което заведе срещу клуба, развил го като футболист и дал му път към сериозни европейски клубове, е меко казано нагло. Да съдиш клуба, в момент когато е на ръба на оцеляването, при положение, че не си постигнал никакви резултати, когато си имал на разположение огромен бюджет и пълен комфорт във всякакъв спортно - технически план е неприемливо. Това поведение е в тотален разрив с ценностите, които изповядва ПФК ЛЕВСКИ. За това г-н Хубчев трябва да бъде обявен за персона нон грата на стадион " Георги Аспарухов",  освен това да бъде обявен за предател и враг на сините фенове.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Сашко Милушев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...