Обявяване на Петър Хубчев за предател и враг на ПФК ЛЕВСКИ

С поведението си Петър Хубчев нанесе морални, финансови и имиджови вреди на ПФК ЛЕВСКИ. Делото, което заведе срещу клуба, развил го като футболист и дал му път към сериозни европейски клубове, е меко казано нагло. Да съдиш клуба, в момент когато е на ръба на оцеляването, при положение, че не си постигнал никакви резултати, когато си имал на разположение огромен бюджет и пълен комфорт във всякакъв спортно - технически план е неприемливо. Това поведение е в тотален разрив с ценностите, които изповядва ПФК ЛЕВСКИ. За това г-н Хубчев трябва да бъде обявен за персона нон грата на стадион " Георги Аспарухов",  освен това да бъде обявен за предател и враг на сините фенове.

С подписването си упълномощавам Сашко Милушев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.