Ремонт на ботевградската поликлиника

Здравейте мили хора, моля да се подпишете в настоящата петиция като акт на демократично изразяване на вашето мнение.

Целта е проста. Да се приоритизира ремонта на опасната поликлиника на Ботевград, защото е чист късмет факта, че още няма пострадали.

Ежедневно, парчета от фасадните каменни плочи се отлепват от сградата и политат поне двадесет метра, където се разбиват в асфалта пред входа на поликлиниката, през който се стичат реки от хора - млади и стари.

Същевременно в града се ремонтират други обекти с не толкова голямо обществено значение. Санират се сгради и се изграждат съоражения за забавление. Дори е започнат и частичен ремонт на болницата. 

С подписа си изказвате загрижеността си и настоявате да се вземат незабавни мерки за обезопасяването както и последващия ремонт.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Георги Данчев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...