Шумоизолираща преграда на ул.Батова в гр.Аксаково

Тази петиция е създадена за да заявим ясната позиция пред Община Аксаково на всички живущи на ул. Батова ,за  да се изгради ШУМОИЗОЛИРАЩА ПРЕГРАДА на на път II-29 Варна-Добрич в частта  минаваща в непосредствена близост до къщите на ул Батова. Всички живущи на тази улица са подложени на денонощен тормоз от шума на преминаващите леки и тежкотоварни автомобили. Силните вибрации  причиняват огромни щети,както на къщите, така и на здравето на хората!Постоянният шум разболява и уврежда най-вече слуха и нервната система. Според експертите основният причинител на вредните за здравето ни децибели са главно автомобилите.  Всички къщи по улицата са подложени на постоянни вибрации,като от земетресение, появяват се пукнатини и покривите са разместени - къщите ни се РУШАТ!

Трябва Община Аксаково най- после да вземе необходимите мерки,за да се спре този дългогодишен постоянен тормоз ,да се изгради шумоизолираща преграда,която да се осигури спокойствие на живущите.

Моля, подпишете и споделяйте! Мнението на всички живущи е от значение,за да направим града по- добро и спокойно място за живеене!!!

ТАЗИ ПОДПИСКА ЩЕ БЪДЕ ОФИЦИАЛНО ВРЪЧЕНА НА Г- Н СТОИЛОВ- КМЕТ НА ГР. АКСАКОВО!

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Надя Василева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...