ИСКАНЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ НА КОЙТО СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ПАРТИИ И ПАРЛАМЕНТАРНА ДЕМОКРАЦИЯ И ИСКАНЕ НА СВОБОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ПАРТИИ.

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТКАЗ ОТ ПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ.НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВА ГОДИНИ НАРЕД.ЗА КОЯТО И ПАРТИЯ ДА ГЛАСУВАМЕ СЕ ВЪРТИМ В ЕДИН И СЪЩИ ОМАГЬОСЪН КРЪГ.С ТАЗИ ПЕТИЦИЯ ТРЯБВА ДА СЪБЕРЕМ МИНИМУМ 200 000 ГЛАСА НА ИМАЩИ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ И КОГАТО ГИ СЪБЕРЕМ ЩЕ ПРЕДСТАВИМ ИСКАНЕТО СИ НА ПРЕЗИДЕНТА ЗА РЕФЕРЕНДУМ И НАРОДА ЩЕ РЕШИ ИСКА  ЛИ СВОБОДНА ДЕМОКРАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЮБИМАТА НИ РОДИНА БЕЗ ПАРТИИ.ДОСТАТЪЧНО Е ТРИТЕ ИМЕНА ,МЕСТОЖИВЕЕНЕ И ДУМАТА  "ДА".

С подписването си упълномощавам Maria Seydin да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.