ИСКАНЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ НА КОЙТО СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ПАРТИИ И ПАРЛАМЕНТАРНА ДЕМОКРАЦИЯ И ИСКАНЕ НА СВОБОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ПАРТИИ.

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТКАЗ ОТ ПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ.НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВА ГОДИНИ НАРЕД.ЗА КОЯТО И ПАРТИЯ ДА ГЛАСУВАМЕ СЕ ВЪРТИМ В ЕДИН И СЪЩИ ОМАГЬОСЪН КРЪГ.С ТАЗИ ПЕТИЦИЯ ТРЯБВА ДА СЪБЕРЕМ МИНИМУМ 200 000 ГЛАСА НА ИМАЩИ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ И КОГАТО ГИ СЪБЕРЕМ ЩЕ ПРЕДСТАВИМ ИСКАНЕТО СИ НА ПРЕЗИДЕНТА ЗА РЕФЕРЕНДУМ И НАРОДА ЩЕ РЕШИ ИСКА  ЛИ СВОБОДНА ДЕМОКРАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЮБИМАТА НИ РОДИНА БЕЗ ПАРТИИ.ДОСТАТЪЧНО Е ТРИТЕ ИМЕНА ,МЕСТОЖИВЕЕНЕ И ДУМАТА  "ДА".

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Maria Seydin да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )