Да почистим, коритото на боянската река!

Здравейте, съкварталци. Бих искала да подемем инициатива за почистване на реката, първо от плъховете, които вече са навсякъде и след това вътре в реката, която е затрупана с всякакви неща от клони до боклуци паднали от кофите. Тя изглежда трагична, на моменти ужасяваща даже! Имахме няколко патици и един фазан, за около месец бяха наши съкварталци, но реката е мръсна, и незнайно от плъховете или от мръсотията вече ги няма! Моля с подписите си тук, да стигнем до Столична община и да бъдем чути! Имаме и подкрепата на госпожа Станиславова кмет на район Красно-село, която ще изпрати хора от общината да решим проблема с плъховето, което ще се случи на 27.07.2021! Но за да изчистим речното корито, трябва да стигнем до Столична община! Това е петиция, за един по-чист квартал, усмихнати деца с хубави детски спомени за една по-чиста река! Благодаря на всички за подкрепата!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Милена Трайкова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...