Онлайн сесия, COVID-19

   Макар и ковид вълната да е отминала все още има застрашени и болни хора. В световен мащаб университетите и училищата ще имат онлайн сесия, а не присъствена. В световен мащаб и в България много фирми запазват и ще запазят дистанционната заетост на служителите си.    Основната цел на тази петиция е да обясним защо присъствената сесия в условия на пандемия и здравна криза е невъзможно и да посочим нашите мотиви публично. Основната цел на петицията е Деканът да вземе правилното за здравето на студенти и техните близки решение – ОНЛАЙН СЕСИЯ.   1.      Сградният фонд на университетът не е пригоден за осъществяване на реална физическа дистанция между студентите. Струпването на хора на едно място е неизбежно.   2.      Предвид че лекциите бяха в онлайн форма,материалът набързо предаден, некоректно е и юлската лятна сесия за едната част от студентите да е   онлайн, а за други да е присъствена 3.    Голяма част от университетите в България взеха решение, макар и да е отминала ковид вълната   сесията трябва да бъде онлайн. 4. Също така  вече повечето студенти са с деца и нямат възможност да присъстват в университета, другата част от студентите работят по черноморието а останалата част от студентите са извън България. 

Голям брой студенти живеят в отдалечени места на Република България, което довежда до нуждата те да пътуват с превозни средства, в които има голямо струпване на хора, като влак или автобус.

5.     Някои преподаватели мислят вариант, в който изпитът да бъде във факултета, но онлайн. Когато много хора се свържат към една онлайн мрежа, връзката се губи, а това ще попречи на нормалното протичане на изпита. 6 Все  още пандемията не е отминала напълно  и всички ние искаме да си запазим здравето! 

Уважаеми г-н Ректор,

Разчитаме на вашата компетентност и правна толерантност за постигане на справедливост в повереното ви образователно заведение. 

С Уважение студентите от '' НСА Васил Левски "

Студентите от НСА    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Студентите от НСА да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Грациела Дойнова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )