Задължително въвеждане на камери в детските градини! И свободен достъп до тях от родителите!

Който е за задължително въвеждане на камери в детските градини и свободен достъп до тях от родителите. Така и родителите ще са спокойни и децата им. Затова трябва да подпишете петицията за да сме спокойни всички. Затова моля мили родители пишете петицията защото много така наречени педагози си позволяват да тормозят психически или физически нашите деца. Децата на България! Мисля че е крайно време да се вземат някакви мерки и да се спре този тормоз над децата ни! Не е единичен случай за България затова подпишете петицията,ако искате и вие и децата да са спокойни когато посещават детската градина!

С подписването си упълномощавам Виктория Христова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.