За присъединяване на част от жк. Стрелбище към зелената зона

От януари 2021, всички живущи в блоковете в жк Стрелбище, до бул. Петко Тодоров, между бул. България и ул. Бяла черква, изпитваме огромни трудности да намерим място за паркиране заради приходящи автомобили, които спират на паркингите пред тези блокове, за да не плащат зелена зона в кв. Иван Вазов. Положението е нетърпимо, зачестиха многократни разнообразни вандалски прояви срещу паркираните автомобили. Ето защо предлагаме добавяне на прилежащите паркинги и паркоместа пред блоковете, покрай булевард Петко Тодоров, между споменатите кръстовище, към създадената зелена зона.

С подписването си упълномощавам Любомир да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.