За сформиране на ЛКК педиатрия в МЦ Пирогов

Синът ни си счупи крак при ски инцидент. Веднага отидохме в Пирогов, където беше прегледан, гипсиран и обслужен от изключително мили лекари. Назначеното лечение е обездвиждване 45-60 дни. Бяха насрочени и конролни прегледи в МЦ Пирогов след получаване на направление от личния лекар (ЛЛ). ЛЛ издаде максималния срок на болничен лист (14 дни), който следва да се продължи от специализирана Лекарска консултативна комисия педиатрия. С изненада установих, че такава в МЦ Пирогов няма. Аз намерих комисия, но ми се иска да спестя обикалния за вбъдеще и на себе си, и на други майки. Лекарите са уникални и грижите, които ние получихме са много добри. Нека събирем достатъчно подписи, за да има ЛКК педиатрия в МЦ Пирогов.

https://srzi.bg/bg/lekarska-konsultativna-komisiya


Веселина Панайотова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Веселина Панайотова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...