ЗА повече химически тоалетни на територията на град Пловдив

Това е един проблем от доста дълго време. В целия град химическите тоалетни се броят на пръстите на едната ръка, а тази, която е разположена в центъра (една на брой), е невъзможно да се влезе вътре от мръсотия. Апелът ми е да се съберат повече хора, които искат това да стане възможно - да се разположат повече химически тоалетни, особено в централната част, където ежедневно малки деца и възрастни хора имат нужда от тях. По-голямата част, да не кажа всички тоалетни из града, стоят заключени за "специални" хора, а другите "стискат". Смятам, че по този начин ще защитим и околната среда, защото няма какво да се лъжем - хората се облекчават по храстите, което не е особено подходящ вариант, а заплащането в заведения (50 ст. до 1 лев) е задължително, ако не си клиент на заведението.

Чрез подписа ми упълномощавам Наско да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.