ЗА повече химически тоалетни на територията на град Пловдив

Това е един проблем от доста дълго време. В целия град химическите тоалетни се броят на пръстите на едната ръка, а тази, която е разположена в центъра (една на брой), е невъзможно да се влезе вътре от мръсотия. Апелът ми е да се съберат повече хора, които искат това да стане възможно - да се разположат повече химически тоалетни, особено в централната част, където ежедневно малки деца и възрастни хора имат нужда от тях. По-голямата част, да не кажа всички тоалетни из града, стоят заключени за "специални" хора, а другите "стискат". Смятам, че по този начин ще защитим и околната среда, защото няма какво да се лъжем - хората се облекчават по храстите, което не е особено подходящ вариант, а заплащането в заведения (50 ст. до 1 лев) е задължително, ако не си клиент на заведението.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Наско да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...