Въвеждане на хибридно обучение за Стопански факултет, СУ "Св. Климент Охридски"

Обръщаме се със следните искания, зад които студенти от факултета застават:

По примера на други университети из страната, а и почти всички факултети на Софийския университет, в Стопанския факултет на СУ да бъде въведено т.н. "хибридно" обучение. Часовете за упражнения, особено по предмети като статистика, счетоводство, математика и др., е най-удачно да бъдат провеждани в присъствена форма.  Нашите опасения за онлайн обучението са насочени и в перспектива. Страхуваме се, че едно масово дистанционно обучение в период от две или три години /в зависимост от продължителността на пандемията/ тотално би обезобразило формата и изменило смисъла на висшето образование. Тенденцията то все повече да се примитивизира и улеснява е зловредна. Начинът да й отстоим е присъственото обучение, изцяло или частично. Надяваме се нашите искания да бъдат обмислени и приети. Искрено желаем да се нормализира пандемичната обстановка, за да може по-скоро да пристъпим в сградата на нашия факултет. 


Студенти от Стопанския факултет на СУ    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Студенти от Стопанския факултет на СУ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook