Да върнем пазара в с. Джулюница

Традиционният неделен пазар в Джулюница бе забранен. Това стана със заповед на кмета на Лясковец д-р Ивелина Гецова, издадена на 12.06. 2020г. Причината е, че обектът не е регистриран по реда на чл. 26 от Закона за храните, поради което там не може да се търгува с храни. Ние питаме : регистрирани ли са пазарите в околията на общината? Първоначално причината с която се примирихме да няма пазар бе, заради Covid - 19. Този път няма да останем безмълвни. На този пазар земеделци търгуват с домашно произведената си стока, а клиенти се събират от много градове и села. Гласувайте, ако сте съгласни пазар да продължи да има!

Чрез подписа ми упълномощавам с. Джулюница да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.