Молба за спешно измиване на улиците в София

До Столична Община

В контекста на усложнената епидемологична обстановка и пост-зимния сезон, молим спешно да бъде проведено масово измиване на улиците в София. Смятаме, че това е абсолютно наложително, за да се намали рискът от разпространение както на COVID-19, така и на всякакви други зарази. В допълнение така ще се намали и запрашаването и замърсяването на въздуха, което допълнително и системно натоварва респираторните системи на столичани и повишава допълнително риска за здравето и живота ни.

Необходимо е почистването и измиването на улиците да се извърши не само по основните артерии, но и в кварталите.

Вярваме, че това е възможно с оглед успешно проведената последна масова акция непосредствено преди местните избори през есента. Вярваме, че подобна активност ще даде шанс на Столична община да аргументира събирането на местните данъци и такси, чието събиране без съмнение ще е сериозно предизвикателство в сегашната икономическа обстановка.

Благодарим и ще очакваме спешно решение!

С подписването си упълномощавам Tsveta Dimitrova да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.