Молба за спешно измиване на улиците в София

До Столична Община

 

В контекста на усложнената епидемологична обстановка и пост-зимния сезон, молим спешно да бъде проведено масово измиване на улиците в София. Смятаме, че това е абсолютно наложително, за да се намали рискът от разпространение както на COVID-19, така и на всякакви други зарази. В допълнение така ще се намали и запрашаването и замърсяването на въздуха, което допълнително и системно натоварва респираторните системи на столичани и повишава допълнително риска за здравето и живота ни.

Необходимо е почистването и измиването на улиците да се извърши не само по основните артерии, но и в кварталите. 

Вярваме, че това е възможно с оглед успешно проведената последна масова акция непосредствено преди местните избори през есента. Вярваме, че подобна активност ще даде шанс на Столична община да аргументира събирането на местните данъци и такси, чието събиране без съмнение ще е сериозно предизвикателство в сегашната икономическа обстановка. 

Благодарим и ще очакваме спешно решение!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Tsveta Dimitrova да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook