Отворено писмо за ОТМЯНА забраната за провеждане на всички Държавни лични отборни първенства по плуване на 25м. басейн, които бяха предвидени за 26-29.11.2020г. и 11-13.12.2020г. в гр. Бургас.

 До Красен Кралев

Министър на спорта

  

ОТВОРЕНО ПИСМО

 Oт състезатели, родители, деятели и любители на плувния спорт

 

Уважаеми г-н Министър,

 

Състезанията са кръвоносната система на спорта. Те са едно от най-зрелищните мероприятия за всички спортисти, треньори, любители и родители. Те имат за цел да съберат най-подготвените, за да се състезават при предварително установени, еднакви за всички участници правила и условия с цел да се отличат и наградят, тези които са полагали най-много усилия, били са най-постоянни и всеотдайни в тренировъчния процес. За нас подобни мероприятия се очакват с огромен интерес.

  

С настоящото отворено писмо заявяваме нашето силно желание да отмените решението на Управителния съвет на Българска Федерация Плувни Спортове относно  ОТМЯНАТА на всички Държавни лични отборни първенства по плуване на 25м. басейн, които бяха предвидени за 26-29.11.2020г. и 11-13.12.2020г. в гр. Бургас.

По същия начин, както се проведоха няколко състезания при СПАЗВАНЕ НА МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ, така и за тези съществува такава възможност при съдействие от ваша страна. Моля, нека да зарадваме децата!

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Маргарита Миткова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook