МАСОВО ТЕСТУВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ЗА КОРОНАВИРУС И ТО В НАЙ-КРАТЪК СРОК

Предлагали били удължаване на карантината! Не ви ли е срам, бе! Масово тестване на населението ВЕДНАГА; карантина, докато излязат резултатите и на последния и всеки да поеме пътя си, според здравословното си състояние! Всички сме настръхнали едни срещу други, отбягваме се като прокажени, не смеем да кихнем или да кашляме.... Депутатите веднага изследвани, а народът кучета го яли! Кой ще храни семействата, кой ше плаща сметки, заеми? 10 милиарда дълг ще вземат, от Европа пари дават, дайте половин милион за народа си, не да ме облъчвате от сутрин до вечер с този вирус, а нищо да не се прави! Някой може ли да ми каже какво правим? Седим в къщи да не се заразим. След един месец и половина ще е същото положение, защото не се тестват хората, за да се изолират болните!И така до безкрайност! Писва ми вече от глупостииии!

Чрез подписа ми упълномощавам ЙОРДАНКА НЕДЕВА да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.