За издавене Постановление на МС за отстраняване всички градежи, наричани необосновано паметници; братски могили, възхваляващи незаслужено агресора окупатор на България, съветската червена армия.

Истината е, че бомбардировките на български градове се извършват по изричното настояване на Сталин, което характеризира червената армия като агресор, а не като освободител. В последствие тя настанява свои войски на свещената българска земя и я окупира, тоест тя е окупаторка.Загинали червеноармейци няма нито при нахлуването им в България, нито при окупирането и.МС следва и да приеме срок за отстраняването на всички тези лъжи, а не паметници и могили, до края на настоящата 2020 година, както и да цитира източника и размера на финансиране, който да подсигури както тяхното събаряне така и извозването на камъните на депа за да се ползват за изграждането на нови пътища и/или и магистрали. Металните фигури и други елементи да отидат за скраб.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Георги Кръстев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...