ПП АнтиМонопол [дясна партия от нов тип, за прозрачна пазарна система]

Тази дясна партия е за всеки, който е убеден, че определена група от хора (работещи от или за бившата ДС или вербувани от нея) е монополизирала ключови икономически сектори и затова страната и народа е най-беден и намаляващ в Европейския Съюз.

1.
Основната програма е създаването на тотално прозрачна пазарна среда чрез конкуренция между чисти фирми в ключовите сектори а икономиката. Сектори като- Енергетика, Здравеопазване и Медицина (внос на лекарства), Хазарт и др.

2.
Също и създаване на черни списъци на олигархични фирми и лица и техните наследници, с доживотна забрана до държавни средства, евро-проекти и работа от и с държавата.

Това е истинското сито дали тази партия е реално дясна или поредната имитация.
Нека всеки бизнесмен, от различни отрасли, опитал се да бъде честен конкурент и разбрал какво е да си срещу ДС монопола, който е корумпирал държавни служители като полицаи, прокурори и инспектори от различни институции, да ни подкрепи, за да започне истинския преход и възход на България.

https://www.facebook.com/ПП-АнтиМонопол-101318161396440/

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам ПП АнтиМонопол да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook