Аз съм проф.Минеков

Ние, гражданите на Р.България, категорично се противопоставяме на престъпните методи за саморазправа с ерудирани хора като проф.Минеков!

България е правова държава и е недопустимо в 21 век да се пали кола за саморазправа!

Освен, че този акт срива имиджа на страната ни, целта му е да всее страх у интелигенцията, която ежедневно се противопоставя на стремглавото разпадане на държавността ни през последните 30 г.!

Настояваме незабавно да бъде намерен както прекият извършител, така и поръчителят на това тежко престъпление, което е особено тежко не само от опасността да гръмне колата и да унищожи цялата сграда - избегнатите последици, благодарение на хладнокръвието на проф., отдалечил колата от жилищната сграда , но и от обществено опасния характер, предвид личността на професора и обществено известните му възгледи и интервюта!

Призоваваме всички, в знак на солидарност, да се включим в инициативата : Аз съм проф. Минеков- с лентички на реверите и лентички на профилите във ФБ!

Чрез подписа ми упълномощавам Мария Димитрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.