НАКАЗАН НЕВИНЕН ШОФЬОР

Преди година пияно и дрогирано момиче, ходещо по пътното платно, при наличие на тротоар, залита и пада под ремаркето на тежкотоварен автомобил. Мъжът, управлявал превозното средство, е  48 годишен професионален международен шофьор, без наказания и нарушения. Притежател е на т. нар. "Златен талон". Шофьорът е осъден на една година лишаване от правоуправление. Нека не лишаваме един добър шофьор от професията му и да върнем хляба в ръцете му. На хора, които са хващани по 5-6 пъти, за управление в нетрезво състояние им взимат книжките за срок от 6 месеца, а в случая взимат хляба на човек без нарушения, заради неадекватна постъпка на пешеходец. Аз съм против безнаказаността на безотговорните пешеходци. Аз съм против шофьорите да бъдат наказвани, за това, че пешеходците не знаят къде да пресичат и в коя част на пътното платно трябва да се движат. Време е пешеходците да започнат да носят отговорност за неправилните си действия, а не да се възползват от правомощията си и дори да изкарват пари на гърба на невинните шофьори. Масова практика е хора да изскачат пред коли след това да съдят шофьорите и да взимат пари за нанесени телесни повреди. Аз съм против безумните решения на съдебните власти. Нека  подпишем тази петиция и да подкрепим шофьора.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Искра Николова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...