Подписка за промяна на текстовете от проекта за Правила за добра медицинска практика на лекарите по дентална медицина в България

Желанието ни е да се променят текстовете в Правилата за добра медицинска практика на лекарите по дентална медицина в Република България съобразно реалната ситуация в България и да се придържат към определянето на стадарт на лечение, а не към разделение на съсловието на лекари по дентална медицина без и със специалност.

Това е писмото, свързано с частта за Оперативно Зъболечение и Ендодонтия, с което искам да се промени текста за ОЗЕ и ще бъде изпратено до 10.06 до СРК на БЗС:

Чрез подписа ми упълномощавам Божидар Кафелов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.