Прекратяване дейността на милиардера Джордж Сорос в Република България!

не-на.jpgАнтибългарските НПО-та трябва незабавно да се забранят в страната!!! Представителите на тези организации ползват чуждестранни средства и прокарват политики в разрез с нашите националните интереси. Присвояват си правото да изразяват гласа на гражданите, за което никой не ги е упълномощавал, освен техния създател Джордж Сорос. От тази тяхна дейност, подкрепяна от настоящото и предишни провителства, българското общество страда. Извършват се реформи и вмешателства под тяхна диктовка във всички сфери на обществения живот. Изводът, който се налага е, че тези организации са вредни и тяхната дейност трябва да бъде прекратена. Ние от фейсгрупата "Вън чуждите НПО-та от страната, в името на семейството и децата" се обръщаме към Председателя на Народното събрание, г-жа Цвета Караянчева, да разгледа и внесе, ако е необходимо, в Народното събрание за гласуване, по съответния ред, тази петиция. Предварително Благодарим!

Станка Делчева Кленовска    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Станка Делчева Кленовска да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.