НЕЗАБАВНО ИЗГРАЖДАНЕ НА БЕТОННА СТЕНА НА ГРАНИЦАТА НИ!

БЪЛГАРИ СЛЕДВАЩИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ СЕ ПЛАНИРАТ ДА БЪДАТ В ПАЗАРДЖИК И СОФИЯ! МОЖЕМ ДА ГО ПРЕДОТВРАТИМ! ОТ 1 ЮЛИ ТУРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЩЕ МОГАТ ДА ПЪТУВАТ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА! В ТУРЦИЯ 2 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ СЕ ГОТВЯТ ДА НАВЛЕЗАТ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ С ТУРСКИ ПАСПОРТИ! АКО МИНАТ ТЕЗИ 2 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ В НАШАТА ДЪРЖАВА И ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ!

ПЕТИЦИЯ ЗА:

1. НЕЗАБАВНО ИЗГРАЖДАНЕ НА 3 МЕТРОВА БЕТОННА СТЕНА ПО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ!

2. УВЕЛИЧАВАНЕТО НА АРМИЯТА НИ ОТ 32 ХИЛЯДИ КОЛКОТО Е В МОМЕНТА НА 152 ХИЛЯДИ,  КОЛКОТО БЕШЕ ПРЕДИ!

3. СТРЕЛЯНЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ!

4. НЕЗАБАВЕН ДОГОВОР С РУСИЯ ЗА ВЗАИМНА ВОЕННА ПОМОЩ В СЛУЧАЙ НА ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ И ЗАПЛАХА ЗА СИГУРНОСТА НА БЪЛГАРИЯ!