Чест и почитания към Вас Генерал-майор Венцислав Мутафчийски! Благодарим! !

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

НАЦИОНАЛНИЯ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ

ГЕНЕРАЛ-МАЙОР МУТАФЧИЙСКИ

УВАЖАЕМИ, ГЕНЕРАЛ-МАЙОР МУТАФЧИЙСКИ,

Ние … (броя на подкрепили писмото)… граждани на Република България искаме да БЛАГОДАРИМ на Вас и работещите в Националния оперативен щаб, на всички медици, медицински сестри, санитари, лаборанти, работещите в РЗИ, Българския червен кръст, Социалните служители и работници, полицаите, пожарникарите, доброволците и държавните структури затова, че всички вие работите всеотдайно и неуморно за запазване на здравето ни и преминаването през пандемията Ковид-19 с възможно най-малко поражения.

ЗАЯВЯВАМЕ, че подкрепяме всички действия на Националния оперативен щаб и изразяваме ПОЧИТТА и УВАЖЕНИЕТО си за труда Ви, за отзивчивостта Ви, за лишенията, които неминуемо съпътстват извънредната Ви дейност и ви кажем: „С вас сме“, до вас сме, заедно ще се справим“. Поклон пред труда Ви!

И както казва американската психоложка Барбара де Анджелис: "Любовта и добротата никога не са напразни, защото те благославят този, който ги получава и онзи, който ги дава." Ние …..(броя на подписалите се) изпращаме любовта си към Вас в стремежа да Ви подкрепим морално. И никога не забравяйте думите на Марк Твен: „Добротата е езикът, който дори глухите могат да чуят, а слепите могат да видят“.

Поклон пред паметта на починалата лекарка от сливенската болница д-р Иванова!

С уважение, почит и признателност:

Маргарита Павлова и всички (броя на хората подкрепили писмото) наши сънародници

Чрез подписа ми упълномощавам Христина Сълин да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.