Чест и почитания към Вас Генерал-майор Венцислав Мутафчийски! Благодарим! !

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

НАЦИОНАЛНИЯ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ

ГЕНЕРАЛ-МАЙОР МУТАФЧИЙСКИ

 

УВАЖАЕМИ, ГЕНЕРАЛ-МАЙОР МУТАФЧИЙСКИ,

Ние … (броя на подкрепили писмото)… граждани на Република България искаме да БЛАГОДАРИМ на Вас и работещите в Националния оперативен щаб, на всички медици, медицински сестри, санитари, лаборанти, работещите в РЗИ, Българския червен кръст, Социалните служители и работници, полицаите, пожарникарите, доброволците и държавните структури затова, че всички вие работите всеотдайно и неуморно за запазване на здравето ни и преминаването през пандемията Ковид-19 с възможно най-малко поражения.

ЗАЯВЯВАМЕ, че подкрепяме всички действия на Националния оперативен щаб и изразяваме ПОЧИТТА и УВАЖЕНИЕТО си за труда Ви, за отзивчивостта Ви, за лишенията, които неминуемо съпътстват извънредната Ви дейност и ви кажем: „С вас сме“, до вас сме, заедно ще се справим“. Поклон пред труда Ви!

И както казва американската психоложка Барбара де Анджелис: "Любовта и добротата никога не са напразни, защото те благославят този, който ги получава и онзи, който ги дава." Ние …..(броя на подписалите се) изпращаме любовта си към Вас в стремежа да Ви подкрепим морално. И никога не забравяйте думите на Марк Твен: „Добротата е езикът, който дори глухите могат да чуят, а слепите могат да видят“.

Поклон пред паметта на починалата лекарка от сливенската болница д-р Иванова!

С уважение, почит и признателност:

Маргарита Павлова и всички (броя на хората подкрепили писмото) наши сънародници

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Христина Сълин да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook