Да спрем манипулацията на вота за награда "Изборът на българите" организирана от Министерство на туризма

Вече две седмици ние от Исторически парк се борим против манипулацията и фалшификацията на вота за туристически наградите организирани от Министерство на туризма. Категорията "Изборът не българите" е със свободно гласуване от хората и наши зложелатели решиха да манипулират вота. 

В началото на гласуването ние направихме към 4000 гласа в рамките на няколко дни, защото имам огромна маса последователи и подръжници. 

Тогава нашите зложелатели решиха, че трябва да спънат усилията ни да подобрим сферата на туризма за всички. В рамките на ден обекти като Царевец и Арбанаси направиха по 3000 или 4000 гласа като техните гласове се покачваха с равно темпо 24 часа в денонощието. 

 

Към момента манипулация на вота се извърша на следните обекти и очакваме веднага след като пуснем тази петиция да се активизират и с други обекти, за да ни противодействат:

 

- Царевец

- Мадарски конник

- Арбанаси

- Крепостта "Баба Вида"

- Етъра

- Дряновски манастир

- Рилски манастир

- Панорамата в Плевен

- Национален Исторически Музей

- Зоопарк София

- Цари Мали Град

- гр. Копривщица

- Паметник "Бранителите на Стара Загора"

- Връх Шипка

- Плиска

 

Нека заедно се изправим срещу тарикатщината, мошеничеството и докажем, че ние обикновените българи заедно можем да постигнем всичко. 

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Слави Дяковски да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook