За преместване на Парк-театър "Борисова градина"


IMG_20220118_171000.jpgБихме искали съоръжението на Парк-театър "Борисова градина" да бъде преместено от досегашното си място на по-подходящо, а външният му вид да бъде съобразен с естетическите норми на съвременен европейски град в невоенни условия.

Макар идеята на съоръжението е да бъде временна постройка, това не означава, че трябва да пречи и да загрозява.

Съоръжението е изключително неподходящо по размери и изобщо не се вписва в заобикалящата го паркова среда.

Блокира алеите, стъпвайки на ключова пресечна точка на няколко основни от тях. Поради това, вече се е оформила отъпкана пътека в зелената площ наоколо.

Външният вид на съоръжението не допринася за красотата на парковата среда, напротив, загрозява и създава пост-апокалиптични усещания в посетителите на парка. Огромно за местоположението си метално скеле, омотано в раздърпани винили с "впечатляваща" визуална комуникация.. 

Тази петиция не е с цел да създава конфликт с театралното изкуство! Всички ние обичаме театъра, ходим на театър и уважаваме хората, които се занимават с театър. 

Петицията е изцяло с цел да насочи вниманието към неприемливия вид и местополжението на СЪОРЪЖЕНИЕТО на Парк-театър "Борисова градина".

Защото искаме да виждаме града ни красив, с добре изпълнени смислени проекти, какъвто е и идеята да има театър в парка. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Albena S. да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...