За сваляне на имунитета на Волен Сидеров

До Президента на Република България

До Министър-председателя на Република България

До Председателя на Народното събрание на Република България

До всички политици и партии в Република България

До Омбудсмана на Република България

До всички медии в България

До цялата Българска общественост

 

Това е гражданска петиция за сваляне на имунитета на Волен Сидеров!

 

През послените дни г-н Волен Сидеров показа, че е абсолютно недостоен за позицията която е заел в Българския парламент, държейки се изключително агресивно, арогантно, позволявайки си словесни и дори физически атаки към граждани и дори служители на реда.
Използвайки имунитета, г-н Сидеров системно погазва човешките права, свободата на изразяване на позиция на граждани и дори наказателния кодекс посягайки и позволявайки си саморазправа с граждани и служители на реда. Г-н Сидеров си позволява не веднъж публично да унижава служители на реда и то в национален ефир.

Ние, българските граждани, смятаме, че това е абсолютно недопустимо за "народен представител". 
Ние, Българските граждани, искаме да се снеме титлата "Народен представител" от г-н Сидеров, защото той не е такъв. Никой, който си позволява подобни деяния не може да бъде "народен представител"

Призоваваме, всички граждани, които по някакъв начин са пострадали от действията на г-н Сидеров, да заведат незабавно граждански искове и дела срещу него.

Призоваваме служителите на медиите, както и служителите на реда нападнати от г-н Сидеров, незабавно да подадат искове до "Европейският съд по правата на човека" в Страсбург срещу него.

Според Българското законодателство, народните представители нямат имунитет по отношение на административни и граждански процеси.

С тази петиция искаме от Народното Събрание и Конституционния съд да бъда свален имунитета на г-н Волен Сидеров и да бъде съден за системно нарушаване на човешките права, физическа саморазправа и слоупотреба със служебно положение.

 

С уважение,
Българските граждани