Против задължителна и принудителна ваксинация срещу COVID19

Против задължителна и принудителна ваксинация с/у Ковид 19.Смятам,че ако ни наложат тази ваксина тя ще бъде с Нано частици за пряк контрол на нашите тела.Тоест тази ваксина ще разбие и обърка нашият биологичен и хармоничен баланс,които в момента би се оказал пагубен за нас понеже сме обездвижени,нямаме достъп до въздух,гора и всички природни блага.Т.е. тялото ни и сега е дезориентирано с вкарването на изкуствени частици ще ни разбият тотално,ще ни контролират и промиват мозъците.Прилага научна статия на специалист по темата.

ВНИМАНИЕ ВАКСИНА!

 

Както много от вас вече разбраха, следващата стъпка на световното правителство да „спаси“ човечеството ще бъде неговата универсална ваксинация.

 

И сега ще се опитам да ви обясня какво представлява съвременната ваксина.

 

Ако в началото тя наистина е създадена като „антидот“ от опасни заболявания и включва микроскопични дози от щам на вируса, тогава съвременните ваксини вече имат радиус на най-широко действие и имат съвсем различни цели.

 

Защо и как се случи това?

 

Докато владетелите на света излюпваха плановете си за строго регулиране на броя на хората на планетата и търсене на начини да контролират човешкия ум за собствените си лични цели, те насочиха вниманието си към ваксините.

 

Те разбраха, че именно ваксините могат да играят решаваща роля за осъществяването на техните планове и планове по най-наблюдателния за хората начин.

 

Първо , те имат хуманно начало, тъй като ваксинацията на деца и възрастни може да бъде представена на обществото като средство за спасение от сериозни заболявания.

 

Второ , лесно е да ги направите задължителни за всички, оправдавайки това с факта, че например неваксинирано дете представлява опасност за другите.

 

А принципът на задължителната ваксинация вече е широко прилаган в повечето страни по света.

 

Трето , голям брой възрастни също могат да бъдат ваксинирани насила по време на различни епидемии и мнозина от страх за живота си отиват за това доброволно.

 

Сега нека да видим какво лежи в основата на най-новото поколение ваксини, които се пускат в поток вече под контрола на световното правителство.

 

В резултат на привличането на най-добрите умове на човечеството са разработени уникални технологии за въвеждане на микроскопични чипове в човешкото тяло като част от ваксината, а отскоро и наночастици, чиито размери позволяват да се движат свободно по цялото тяло.

 

И двамата са кодирани „приемници“ на информация, която може да им бъде предадена с помощта на излъчватели на електромагнитни вълни от определен диапазон.

 

И сега е последният етап на тестване на такива излъчватели, които се планират да бъдат поставени в гъста мрежа по целия свят.

 

Една от тях е 5G инсталацията, която в момента се рекламира интензивно на населението като подобрение и ускоряване на мобилните комуникации и интернет.

 

Но това е само това, което лежи на повърхността.

 

5G е само междинна връзка в тази верига - един вид предавател на сигнал, в който е вградена информация, а по-скоро ред на насочено действие върху чип, разположен в човешкото тяло.

 

И може да съдържа всяка команда.

 

Това може да предизвика страх, паника в човек, да го принуди безусловно да се подчини, да предизвика агресия, неограничено забавление, безразличие, копнеж - с една дума, да генерира всякаква емоция, като влияе върху един или друг компонент на чипа в човешкото тяло.

 

Но тя може да има и програмиран ефект върху всеки орган на човек и то по такъв начин, че съвършено здрав човек внезапно да умре по най-загадъчния начин от необяснима болест.

 

И вече има много такива случаи. Така че тези „благодетели“ на човечеството разработиха методите си не само върху хора, които им се възразяваха, но и върху обикновените граждани, за да подобрят своите технологии.

 

 

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Анастасия да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook