Да помогнем на Спасителен център "Дом Динев" - принудително искат да ги преместят

Уважаеми защитници и спасители на бедстващи животни - Спасителен център "Дом Динев" е принуден да търси ново място, където да продължи благородната си дейност. Това е един много нехуманен акт, срещу хора които спасяват болните и подхвърлени животни пред портите им. Принудени са от недоволството на живущите в съседните населени места, които са достатъчно далече от Спасителния център, но очевидно техните гласове са повече. С тази петиция, събирам гласовете на хора с добри и благородни сърца, за да не може властта да вдигне рамете и да каже "Няма какво да се направи, недоволните са повече". Също моля, който от вас има нужните познания по прилагане на Закона за закрила на животните, който чинно се заобикаля, сякаш не съществува - моля за съдействие, за да може и чисто документално хората от "Дом Динев" да получат нужната подкрепа, за да продължат необезпокоявани благородната си кауза. Моля споделяйте! Предварително благодаря!

Валентина Григорова    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Валентина Григорова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.