Да помогнем на Спасителен център "Дом Динев" - принудително искат да ги преместят

Уважаеми защитници и спасители на бедстващи животни - Спасителен център "Дом Динев" е принуден да търси ново място, където да продължи благородната си дейност. Това е един много нехуманен акт, срещу хора които спасяват болните и подхвърлени животни пред портите им. Принудени са от недоволството на живущите в съседните населени места, които са достатъчно далече от Спасителния център, но очевидно техните гласове са повече. С тази петиция, събирам гласовете на хора с добри и благородни сърца, за да не може властта да вдигне рамете и да каже "Няма какво да се направи, недоволните са повече". Също моля, който от вас има нужните познания по прилагане на Закона за закрила на животните, който чинно се заобикаля, сякаш не съществува - моля за съдействие, за да може и чисто документално хората от "Дом Динев" да получат нужната подкрепа, за да продължат необезпокоявани благородната си кауза. Моля споделяйте! Предварително благодаря! 


Валентина Григорова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Валентина Григорова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...