Децата на Сандански имат нужда от пространство за школа по рисуване

НЯМА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ! Ще го кажа накратко: от почти 2 години "Школа по изкуства и естетическо възпитание" в гр. Сандански е затворена поради липса на помещение. Всеки ден ни спират и пишат родители и деца с един единствен въпрос "КОГА пак ще рисуват?". За ползите от програмата и професионалния подход на Яне и Елена може да се напише цял труд, но Вие всички знаете, че добрата среда за децата е твърде важна и оскъдна в нашето съвремие. С подписването на тази петиция изразявате подкрепата си за Фондация "ЛЕБ И ВИНО", гр. Сандански в търсенето на подкрепа на Община Сандански за подходящо помещение. Петицията ще бъде депозирана в Общински съвет гр. Сандански, с искане за адекватна реакция и създаване на нормални условия за "Школа по изкуства и естетическо възпитание". 
Смятаме, че прекрасно място за децата на Сандански е пространството, определено за "галерия", което не функционира активно като такава, освен епизодично няколко пъти в годината за частни сбирки и 1-2 изложби. Градът и децата имат нужда от среда, в която да се развиват, а не от празни пространства, създадени без предварителна професионална консултация за тяхното предназнаение. 
НЯМА ВРЕМЕ, някои от учениците на Школата се подготвяха за специализирано кандидастване в университети и училища, други създадоха приятелства, трети преодоляха себе си, четвърти се чувстват добре в артистична среда или научават за изкуството чрез практика. Школата не е обикновена "занималня" за свободното време, а създава личности с естетически критичен поглед към света. 
Подкрепете всички талантливи деца на гр. Сандански, бъдещите дизайнери, архитекти, интериорни специалисти, графични дизайнери, модни дизайнери, екстериорни и ландшафтни архитекти, артисти, художници... Десетки са професиите, които изискват умения по рисуване, пространствено мислене, естетически поглед и професионални познания в бластта. Това са всички онези, които правят живота ни по-подреден, по-красив, по-творчески, или просто са хора с естетически поглед.
Подпишете и разпространете петицията сред приятелите си, за да може по-бързо да достигне до всички граждани на Сандански и да бъде депозирана като заявление и желание на санданската общност.
Знаем, че не сме сами! Обичаме Ви!
Елена и Яне Каменарови
"Школа по изкуства и естетическо възпитание", гр. Сандански
Фондация "ЛЕБ И ВИНО"
Facebook: Elena Kamenarova
Facebook: LEB I VINO FoundationЕлена Каменарова, Фондация "ЛЕБ И ВИНО"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Елена Каменарова, Фондация "ЛЕБ И ВИНО" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )