За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post


Гост

#251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-04 18:09

#249: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Първото което е, това, че пушенето е наркомания не съм си го измислила аз, в тази посока има редица доказателства. И ако това обижда теб или други пушачи определено е израз на комплекси, защото както знеем истината боли казана в очите. В страни като Англия например има пълна забрана, те как я спазват? Може би няма толкова пушачи?  Може би хората са цивилизовани? В останалите страни също хората са по-цивилизовани и толерантни и разделителният режим при тях има различно измерение, освен това в Германия(една от страните с частична забрана)процентът на пушачите е значително по-малък от този в България. Там на тютюнопушенето се гледа толкова лошо, че ако се гей биха го възприели по-добре отколкото ако си пушач. Пушенето е най-разпространино сред по-възрастните и ниско образованите предимно. Там наистина имаш избор за разлика от тук. Тук манталитета е ни е балкански, и при една компания от 5 пушача и 5 непушача нали е ясно в кое заведени ще отидат всички. Иначе хич не ме бърка ти с колоко такива като тебе ще отидете да се напушите на цигари като прахосмукачки в някое заведение за вас. Освен това някакси напълно несъвместимо на фона на безработицата, безпаричието и всички проблеми пред които е изправено обществото ни-да се излага на дневен ред невъзможността за пушене на закрито! Тук единствено ресторантьорите имат основание за недоволство, както е и в Европа. Там протестират собствениците на заведения, не зависимите пушачи. Като сме заговорили как е в Европа нека първо да се изравним по другите параграфи. А ние всичката мара фтасала живеем си прекрасно, оправихме всички проблеми, само тези на пушачите останаха! Смях!

Отговори

ел команданте

#254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-04 20:11:37

#251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

да прекратим този безмислен спор.и вие не сте по различна от тези които във форумите ни обиждат,псуват ни,заливат ни с помия даже и се заканват със физическа разправа. намери се и един български Брейвик който бил готов да разстреля всички пушачи.незная къде дреме службата за киберпрестъпления в интернет към МВР.или чака наистина да избие няколко души и чак тогава да се заеме с него.престанете повече да пишете на мое име не съм ви гръмоотвод!!! забравете че ме има тук.и изобщо какво търсите в този форум който касае само нас пушачите и закона,а на вас не ви е мястото тук.

ани

#276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-06 12:29:34

#251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

хей гостенко я се изнеси от този форум.ти си наркоманка и без да пушиш.изкрейзала пача

Избиращ

#626 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 06:13:25

#251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ако наистина е наркомания, би трябвало да е забранено от закона, защото наркоманиите и наркотиците са забранени! След като не е забранено, значи НЕ Е наркомания!

Комплексарите ги търсете в "България без дим" - не тук! Тук има свободни хора, които знаят как да бранят правата си! Хора без характер и с комплекси не могат да се самозащитят!

Поинтересувайте се каква е заболеваемостта от сърдечно-съдови, ракови и респираторни заболявания в Англия, след като така упорито я давате за пример. Ще Ви улесня - отворете страницата на ЕВростат и там ще откриете статистика, според която България е със стойности под средните за Европа, а  еликобритания е ЛИДЕР - с най-висока заболеваемост!!! Хайде сега ми обяснете ПРЯКАТА връзка между тютюнопушенето и заболеваемостта! Но искам НАУЧНИ доказателства!

Моля, също така, за точна и верифицирана статистика, че пушачите са основно нискообразовани хора!

Признавате, че в Германия "наистина имаш избор, за разлика от тук". Е? Продължавате ли да твърдите, че забраната в България е цивилизационен избор, защото "така е в цяла Европа"? Или Германия е в Африка?

Що се отнася до манталитета и ЛИЧНИЯ избор, това е индивидуално право на всеки човек, а не ПРАВИЛО. Ако някой ЛИЧНО е ИЗБРАЛ да бъде на място, където са пуши, то това е негов, а не на държавата или на "България без дим" проблем! Не може държавата да ми определя ЛИЧНИЯ избор! Е, очевидно, може, но да не забравяме, че все пак поне веднъж на 4 години наистина имам ЛИЧЕН избор :)