За равни права на пушачи и непушачи!

Избиращ

/ #626 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 06:13

#251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ако наистина е наркомания, би трябвало да е забранено от закона, защото наркоманиите и наркотиците са забранени! След като не е забранено, значи НЕ Е наркомания!

Комплексарите ги търсете в "България без дим" - не тук! Тук има свободни хора, които знаят как да бранят правата си! Хора без характер и с комплекси не могат да се самозащитят!

Поинтересувайте се каква е заболеваемостта от сърдечно-съдови, ракови и респираторни заболявания в Англия, след като така упорито я давате за пример. Ще Ви улесня - отворете страницата на ЕВростат и там ще откриете статистика, според която България е със стойности под средните за Европа, а  еликобритания е ЛИДЕР - с най-висока заболеваемост!!! Хайде сега ми обяснете ПРЯКАТА връзка между тютюнопушенето и заболеваемостта! Но искам НАУЧНИ доказателства!

Моля, също така, за точна и верифицирана статистика, че пушачите са основно нискообразовани хора!

Признавате, че в Германия "наистина имаш избор, за разлика от тук". Е? Продължавате ли да твърдите, че забраната в България е цивилизационен избор, защото "така е в цяла Европа"? Или Германия е в Африка?

Що се отнася до манталитета и ЛИЧНИЯ избор, това е индивидуално право на всеки човек, а не ПРАВИЛО. Ако някой ЛИЧНО е ИЗБРАЛ да бъде на място, където са пуши, то това е негов, а не на държавата или на "България без дим" проблем! Не може държавата да ми определя ЛИЧНИЯ избор! Е, очевидно, може, но да не забравяме, че все пак поне веднъж на 4 години наистина имам ЛИЧЕН избор :)