За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post


Гост

#47

2012-08-04 12:25

Работя от 18 г.в собствено семейно кафе.Нямам спестени средства защото непрекъснато трябва да догонвам някакви нови изисквания,за аспирацията съм теглила заем още 2004г.-още тогава ги искаха, и за да съм изпълнителна я направих.Имам 15-20 клиента,от които само 2 не пушат.Питам управляващите и непушачите,които просто осверипяха - по- добре ли ще е да висна в бюрото по труда или да си плащам данъцте и осигуровките.Сигурна съм,че от моите пари се лекуват и непушачи.Относно майките с деца- мястото на децата не е в кафета и барове, а в парка!!!!Всяка майка е длъжна да прави компромис в името на детето си -ще ходи там където няма тютюнев дим,така съм правила и аз когато е трябвало.За моето дете нося отговорност аз , а не съседите от квартала.Едно е сигурно - ако нищо не се промени малки и големи заведения през зимата няма да работят, то и без това и сега ни е трудно.Не гледайте само големите градове-в нашия град почти нищо не работи,като затворим и барчетата ще съкращаваме хора, а тогава непушачите и управляващите ще сринат моето психическо здраве/дето уж мислели за здравето ми/!!!Моля ви, трябва да се борим за правото си на труд, така че,нека продължим не само с петицията, и с други действия- да излезем и да им покажем, че не сме безотговорни хора, искаме с труд спазвайки правилата да си изкарваме хляба.Неискам, като мои познати непушачи само да се оплаквам и да вися по разни глупави програми.Искам да работя,имам това право защото сама съм строила,борила съм се за правото си на труд,никой няма право да ми го отнема!

Отговори

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2012-08-08 00:41:42



Гост

#49 Re:

2012-08-08 00:43:12

#47: -

 

Здравейте, позволих си да публикувам коментара Ви тук https://www.facebook.com/tosmoking , където можете да видите дискусията. Хората изцяло Ви подкрепят. Е, естествено, има и екземпляри от други планети, но без тях няма как :)

ББ

#53 Re: 47

2012-08-15 14:33:00

#47: -

Я не пишете глупости във този ФБ. Браво, само ТИ си строила, борила за правота на труд. Дрън, дрън..... Ееееееее ама ГОЛЯМО Самочувстие имаш.! Аз със Гордост заявявам, че съм НЕПУШАЧ. Завърших и започнах работа като теб, но не се оплаквам. Имам фирма, работодател съм и давам хляб да други хора. В моята среда почти никой не пуши, нито колеги, нито семейство, нито клиенти. А ако дойде клиент в офиса, имам стикер : "ПУШЕНЕТО ЗАБРАНЕНО", години преди да излезе забраната. Има ред и дисциплина и всеки спазва.! Това дето се изсили " Че НЕПУШАЧИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ и висяли по някакви Глупави програми " направо ме разсмя със глас....  Моето мнение е : който е КАДЪРЕН си намира нисша в живота и в бизнеса!  И в заключение да кажа : МРАЗЯ ЦИГАРИТЕ и ПУШАЧИТЕ !!! От ВАС по Нахални няма ! Аз пък обичам като влезна в заведение да си изпия едно кафе с кеф, без цигарен дим, като хапвам в ресторант също. Не съм длъжна да дишам ЛАайната на други, и да се вмирисвам с никотинови гнусотии. Е, каквото повикало, това отговорило....... За да не се притесняваш намери си друга работа, не в заведение, ПУШИ и се ТРОВИ колкото искаш, и остави другите да дишат Чист въздух. Има бизнес независещ от цигарите, ако си кадърна ще намериш.................. Късмет.......