За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

ББ

#53 Re: 47

2012-08-15 14:33

#47: -

Я не пишете глупости във този ФБ. Браво, само ТИ си строила, борила за правота на труд. Дрън, дрън..... Ееееееее ама ГОЛЯМО Самочувстие имаш.! Аз със Гордост заявявам, че съм НЕПУШАЧ. Завърших и започнах работа като теб, но не се оплаквам. Имам фирма, работодател съм и давам хляб да други хора. В моята среда почти никой не пуши, нито колеги, нито семейство, нито клиенти. А ако дойде клиент в офиса, имам стикер : "ПУШЕНЕТО ЗАБРАНЕНО", години преди да излезе забраната. Има ред и дисциплина и всеки спазва.! Това дето се изсили " Че НЕПУШАЧИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ и висяли по някакви Глупави програми " направо ме разсмя със глас....  Моето мнение е : който е КАДЪРЕН си намира нисша в живота и в бизнеса!  И в заключение да кажа : МРАЗЯ ЦИГАРИТЕ и ПУШАЧИТЕ !!! От ВАС по Нахални няма ! Аз пък обичам като влезна в заведение да си изпия едно кафе с кеф, без цигарен дим, като хапвам в ресторант също. Не съм длъжна да дишам ЛАайната на други, и да се вмирисвам с никотинови гнусотии. Е, каквото повикало, това отговорило....... За да не се притесняваш намери си друга работа, не в заведение, ПУШИ и се ТРОВИ колкото искаш, и остави другите да дишат Чист въздух. Има бизнес независещ от цигарите, ако си кадърна ще намериш.................. Късмет.......

Отговори

На ББ с любоФ
Гост

#54 Re: Re: 47

2012-08-16 00:55:47

#53: ББ - Re: 47

Всеки е свободен (или поне би трябвало да е така) да определя реда около себе си - у дома или на работното място. Чудесно е, че в офиса Ви не се пуши - това е Ваше решение и избор, направили сте го, за което "Браво!".

Тук обаче, говорим за лишаването на хиляди хора от право на избор!

Никой не Ви е ограничавал досега да седнете в заведение (или част от заведение) за непушачи и да си пиете кафенцето без цигарен дим. Сега, обаче, ограничават хората, които искат да си пият кафенцето с цигара! Те също има своето право на избор!!!

След като толкова много врякате, че Ви одимяват живота и не можете да си пиете кафенцето без цигара, защо сега не си го пиете въпросното кафенце на спокойствие и чист въздух в заведенията? Къде сте? Защо заведенията са празни?

Не видях аргументи в бълвоча от думи, който сте изсипали срещу жената!

Аргументът "искам да си пия кафенцето с кеф" не е аргумент, защото и досега никой не Ви пречеше да го правите!!!

Много е лесно да размахвате назидателно пръст (при това с безобразен речник и стил, което обяснява много неща!!!), когато не сте поставена в невъзможна ситуация, защото на чужд гръб и сто тояги са малко! Сега потривате доволно ръце, но утре и за Вашия бизнес ще измислят някаква идиотска рестрикция и тогава искам да видя изражението на самодоволното Ви личице - сигурно ще е интересна гледка...

гост

#55 Re: Re: 47

2012-08-18 00:55:49

#53: ББ - Re: 47

Понеже ми говориш на ти, аз ще направя същото.От просташкия ти стил разбирам, че с право се гордееш,че си непушач защото само това е за харесване в теб.Аз пък се гордея, че работя с хора, които са при мен вече 8 г.Ако си по- умна ще се сетиш,че има за какво да бъда уважавана от персонала си.Моето мнение е:скандално неграмотна си -пише се ниша, а не нисша/това е друго/,кадърен може да се замени  със способен.От живота си не съм се оплаквала, за да ми говориш за живота и пази божи от теб да искам съвет.Аз мразя неграмотни и вулгарни хора, така че като влезеш, а не влезнеш в заведение може и да не хапваш/казва се да се нахраня-ти сякаш от вашето село не си излизала/ защото ти ще дебелееш от злоба и простотия,недей само да хабиш това, което "хапваш".Теб пък какво те е повикало,гледай си офиса, след това излез и дишай високо в планината чист въздух,защото само там може да има такъв /а, може и у вашто селу/ и не давай съвети на никого за работа, защото все едно слушам краварка от соц ферма.Хайде, късмет в офиса, че само там не миришеш на другите л......та.