За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

На ББ с любоФ
Гост

#54 Re: Re: 47

2012-08-16 00:55

#53: ББ - Re: 47

Всеки е свободен (или поне би трябвало да е така) да определя реда около себе си - у дома или на работното място. Чудесно е, че в офиса Ви не се пуши - това е Ваше решение и избор, направили сте го, за което "Браво!".

Тук обаче, говорим за лишаването на хиляди хора от право на избор!

Никой не Ви е ограничавал досега да седнете в заведение (или част от заведение) за непушачи и да си пиете кафенцето без цигарен дим. Сега, обаче, ограничават хората, които искат да си пият кафенцето с цигара! Те също има своето право на избор!!!

След като толкова много врякате, че Ви одимяват живота и не можете да си пиете кафенцето без цигара, защо сега не си го пиете въпросното кафенце на спокойствие и чист въздух в заведенията? Къде сте? Защо заведенията са празни?

Не видях аргументи в бълвоча от думи, който сте изсипали срещу жената!

Аргументът "искам да си пия кафенцето с кеф" не е аргумент, защото и досега никой не Ви пречеше да го правите!!!

Много е лесно да размахвате назидателно пръст (при това с безобразен речник и стил, което обяснява много неща!!!), когато не сте поставена в невъзможна ситуация, защото на чужд гръб и сто тояги са малко! Сега потривате доволно ръце, но утре и за Вашия бизнес ще измислят някаква идиотска рестрикция и тогава искам да видя изражението на самодоволното Ви личице - сигурно ще е интересна гледка...

Отговори

ПУШАЧКАТА

#72 Re: Re: Re: 47

2012-09-18 01:10:08

#54: На ББ с любоФ - Re: Re: 47

само една поправка :) не хияди,а милиони хора

vanesa

#96 Re: Re: Re: 47

2012-10-03 14:08:35

#54: На ББ с любоФ - Re: Re: 47

уважаеми непушачи не разбрахте ли че няма да ни се наложите да не пушим в ресторантите а само сменяме технологията на пушене.ще си стоя в ресторанта ще си пия уискито и ще си дърпам от електронната цигара и ще ви гледам с удоволствие как злобеете ама напразно закона е спазен.няма да ви доставя удоволствието да гледате как мръзна на тротоара с цигара в ръка.пък като свърши зимата летни заведения колкото искате.......