20 000 за предприемчив безработен? Да, ама не!

Quoted post


Гост

#8

2012-03-30 16:42

Ей, омръзна ми всеки чел, не дочел, разбарл, че ЕС дава по някое евро да стартираш собствен бизнес и започва да си задава безумните въпроси, на които отдавна има отговори на официалната страница на АЗ, ама ние сме си така... Хора, четете повече и се информирайте от повече източници.
Повечето въпроси в петицията са изяснени още от стартирането на програмата. Не разбирам защо мислите, че ни управляват някакви дебили и недорасляци, които не са изяснили поне основните въпроси? Спрете я тази петиция, защото сте смешни и губите времето и заблуждавате хората!
На всички пожелавам успех, а който иска да направи бизнес наистина - има и други програми и това правителство с АЗ подпомагат и по други начини стартиращи бизнеси. Просто потърсете си информацията или 'дето се казва напишете си домашното!

Отговори

varna

#9 Re:

2012-03-30 17:38:09

#8: -

Това въобще не е вярно, че повечето въпроси са изяснени от самото начало! Вместо да вникнете в проблема, явно предпочитате да създавате представа, която няма нищо общо с действителността.

Указанията, в които се дава някаква информация, бяха официално обявени едва наскоро. Дотогава се разчиташе само на медийни публикации, които какъв източник са, а и да не коментираме колко достоверен в случая, които освен всичко друго често и взаимно си противоречаха. Когато има игра, има и правила, това трябва да е ясно от самото начало за всички участници. А няма да ви казвам на нашите въпроси как нито веднъж не беше даден конкретен отговор. И след тези указания обаче още много въпроси висят, но вас явно това не ви касае или пък просто си нямате работа...

По тази програма това не е така, както твърдите, няма правила все още ясни, още се подготвят великите на АЗ насоки по компонент 2, не е така и по други програми, в които някои са видяли възможност, айде да не си говорим празни приказки. Има много засегнати.

Кога и по коя по-конкретно вие лично се убедихте в обратното? И тук, ако не сте прочели внимателно, има още един сериозен проблем - държавата иска хилядите, които ще кандидатстват да разкрият първо фирмите си, а после да чакат да ги огрее шанса евентуално, като се има предвид, че безработни трябва да стоят до 2014, за да се случи това. И после, ако не са сред избраните, да отидат и чинно и послушно да си закрият фирмите. Това е много обосновано и наложително, нали? Естествено, държавния бюджет ни очаква с нетърпение, а защо не, като има хора, които на всичко са съгласни, така и ще бъде. Ама чакаме да ни обяснят така подробно кое точно така го изисква да бъде и защо не може въобще, по никакъв повод да се говори безработните да открият фирмите си, след като се разбере дали имат зелена светлина на своя бизнес-проект?!

Що се отнася до това дали ни управляват "дебили и недорасляци" - явно и малка идея нямате колко по-зле е положението. Ваш проблем. Петицията продължава!

pan

#11 Re:

2012-03-31 10:35:37

#8: -

Според това ,което сте написали Вие сте чел недочел и въобще нищо не разбрал.Като Ви е всичко ясно напишете ,за да ни го обясните и на нас недочелите.Кажете ни по кои програми има някакво развитие? Ходили ли сте някога в АЗ и искали ли сте някаква информация ? От една година  съм на борсата и винаги ходя с точно формулирани и точни въпроси , които задавам , след като съм изчела всички публикации в сайта на АЗ . Какви отговори получавам - никой нищо не знае, никой нищо не може да обясни без да се допита до някой друг ит. н. и т. н. По тази програма се регистрирах , след като изслушах служителката на АЗ да ми обяснява 10 минути колко е несигурна тая програма и , че това , което се говори по медиите е нещо невярно. Не се изказвайте за неща , от които не се интересувате .Тук не е Вашето  място. Тук сме само безработни , които си имаме някаква гледна точка. Вие си стойте на Вашето  място , което явно не е тук.

 


Гост

#13 Re:

2012-03-31 18:27:33

#8: -

Явно, нито се числите към безработните, нито ви се налага да стартирате собствен бизнес, без собствен капитал.Нито пък сте наясно от собствен опит с програмата, т.е. участвайки в нея.Иначе щяхте да знаете, че служителите в АЗ, са по неинформирани и от нас.

Интересно, чие време губим все пак ?

Благоевград

#71 Re:

2012-04-12 11:54:32

#8: -

Изобщо не са изяснени явно ти не си от заинтересованите и въобще не си в час с нещата . В АЗ няколко пъти пишат едно и също под различна форма и пак няма така ОЧАКВАНИТЕ ОТ ВСИЧКИ НАСОКИ - това означава ,че без насоки нищо не е ясно защото именно там пише онези малки подробности ,които са много важни за да си направим бизнес проектите. И не ми стана ясно къде я прочете важната информация ,че си по напред с домашното от всички?


Гост

#80 Re:

2012-04-17 07:38:27

#8: - За какъв отговор пишеш,който и да си.Та в самото бюро по труда вдигат рамене,хора които трябва да са компетентни и да обясняват.

 

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2012-04-25 21:30:16


Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2012-05-28 18:53:51